El mestre Juliet d’Aginet haguera estat molt satisfet de com va transcórrer ahir el trofeu que es fa en el seu honor, des de fa uns anys en la modalitat de frontó i a partida única. Esta ha sigut la primera edició sense la seua presència però s’ha d’agrair als protagonistes la seua manera de buidar-se en este homenatge pòstum. El títol va ser per a De la Vega i Carlos que superaren a Bueno i Pere Roc II 41-31.

La partida va tindre dues parts ben diferenciades però sempre amb el mateix exponent dels tants molt lluitats i sobretot llargs. En la primera, el domini va ser per a Bueno i Pere Roc II. El de Meliana ho passava tot darrere, a més amb força, i el davanter de Benidorm rematava la feina. El canvi va arribar quan precisament Bueno i Pere Roc II van traure una altra pilota, nova i molt més ràpida. Ací és quan De la Vega va imposar el seu joc, sobretot en el rebot, faceta a la qua està molt més acostumat que Bueno. El traure de Carlos també va influir en el resultat final.

Puchol II en Atzeneta

Per altra banda, Puchol II va ser baixa en el cartell del Trofeu Juliet d’Alginet per unes molèsties en el muscle. Pot ser, li va passar factura la intensa activitat de la setmana passada, en la qual va disputar fins a quatre partides, tres d’elles amb Soro III com a contrincant.

Però el de Vinalesa sembla que s’ha restablert i hui es provarà en la partida festiva programada en Atzeneta del Maestrat, on cada estiu es congreguen diversos dels millors especialistes del frontó. Puchol II tindrà a Carlos com a davanter, que també porta una setmana de gran exigència doncs la de hui serà la seua tercera aparició. En la contra estaran Adrián II i Montesa.