Arriben les partides que poden començar a definir el cartell de la final del Trofeu Diputació de València de frontó o, almenys, les que permetran saber qui no optarà a la consecució del títol, com és el cas de la programada esta vesprada en el frontó municipal de Dénia. A les 19.00 hores, l’equip del Puig de Pere Roc II i Montesa jugarà contra el de Museros d’Adrián III i Adriàn II.

Les matemàtiques diuen que la parella de Museros està obligada a guanyar per a tancar la seua participació en esta ronda amb opcions d’arribar a la final. I com que en el seu caseller acumulen menys deu en el coeficient de tants a favor i en contra, el resultat hauria de ser preferiblement folgat. Opcions i possibilitats per a aconseguir-ho en tenen, perquè es tracta de dos dels millors especialistes del frontó valencià. Això sí, la contra és important.

L’equip del Puig comença hui la seua participació en esta fase inicial, que solament és de dues partides per equip. D’ací que el marge d’error siga mínim, quasi inexistent. La parella és igualment perillosa en les dues línies. I és que si Adrián III i Adriàn II són especialistes, Montesa sembla que va néixer dins d’un frontó. L’únic problema del veterà davanter seria la condició física, que li podria passar factura si la partida es fa llarga i exigent en este aspecte.

Darrere, Pere Roc II no és dels més habituals de les tres parets. Però com que el campió de la Copa d’escala i corda està tan bé, en este moment s’atreveix amb tot perquè sap que pot complir amb plenes garanties. I a poc a poc està fent-se un nom amb la pilota de tec. A més té un valor afegit: la condició de pilotari esquerrà.

Pere Roc II i Montesa completaran la segona i definitiva partida d’esta ronda en la vesprada del diumenge a Vinalesa on els esperen els locals Puchol II i Lemay, que a hores d’ara són qui tenen més opcions d’acabar primers d’este Grup A. De fet, i gràcies a la victòria per 41-31 contra Adrián III i Adrián II, als de Vinalesa els bastaria amb guanyar, independentment del resultat, per a estar en la final.

Grup B

En el Grup B la pròxima partida està programada per al matí del diumenge en Almussafes on la parella de casa amb De la Vega i Pasqual s’estrenara en el torneig contra l’equip de Paterna de Miguel i Bueno. De moment, en este grup manen els representants de Cheste, Santi i Moro, que sumen tres punts i més dotze en el coeficient.