Gran partida la que es va presenciar ahir en el frontó municipal de Dénia on es va completar la segona jornada del Grup A del Trofeu Diputació de València. La victòria va ser per a l’equip de Museros amb Adrián III i Adrián II, que van deixar en 35 als representants del Puig, Pere Roc II i Montesa.

La confrontació va ser com un combat de boxa on les dues parts colpejaven per igual, sempre fort i alternant-se en la iniciativa. Amb això, el marcador anava evolucionant amb diferències mínimes als dos costats, mai superiors a quatre tants. I el públic, congregat en bon nombre, gaudia amb els detalls de qualitat dels protagonistes, de perfil molt distint. Perquè al rest, el joc elèctric i poderós de Pere Roc II es mesurava amb la fiabilitat d’Adrián de Quart de Poblet. I davant, el mestratge de Montesa havia de bregar amb l’espenta i decisió d’Adrián de Museros.

Amb tant equilibri, el desenllaç s’hi havia de produir necessàriament per detalls. I el que va decidir va ser la pista, l’escenari de joc, lent i pesat, situació que va afavorir els interessos d’Adrián III i Adrián II. I és que a última hora, al veterà Montesa li va costar executar amb la mateixa solvència que al principi. I Darrere, les pilotades de Pere Roc II continuaven sent perilloses però es plantaven i donaven l’opció de restar al sempre atent Adrián III.

Museros, descartat

Tot i la victòria, la parella de Museros s’ha quedat sense opcions d’acabar primera del grup i per extensió de classificar-se per a la final. I és que segons la normativa del campionat, quan un equip arriba al tant 35 hi ha repartiment de punts. Per tant, Adrián III i Adrián II acaben la fase en curs amb 2 punts en el seu caseller, que són insuficients per a continuar endavant.

La incògnita de qui jugarà pel títol en este grup queda per tant reduïda a les formacions del Puig i de Vinalesa de Puchol II i Lemay, que es trobaran en la vesprada de demà en el frontó de Vinalesa. Els locals són qui millor ho tenen perquè arriben amb tres punts i més deu en el coeficient de jocs a favor i en contra. Per la seua banda, Pere Roc II i Montesa sumen el punt aconseguit ahir divendres i el seu coeficient és de menys sis. Amb estes diferències exigües i el bon moment dels contendents pot passar qualsevol cosa.