Trofeu Festes - Gran Premi Carroerías Hermanos Viel.

El trio de Marc es proclama campió en Sueca

Santi, Jesús i Monrabal paguen l´esforç realitzat el passat dimecres en la segona semifinal

04.11.2016 | 12:09
Santi de Finestrat, ahir a Sueca.

El trinquet de Sueca es va vestir ahir de gal·la per a la cloenda del Trofeu Festes - Gran Premi Carroerías Hermanos Viel. El títol va ser per a Marc, Santi i Carlos que superaren a Santi de Silla, Jesús i Monrabal per 60-35.

La condició física va ser clau en la resolució, com es va comprovar en la segona meitat de l´envit, quan la força que uns i altres imprimien a la pilota era distinta. El trio de Marc va mantenir la intensitat fins al final, però no el de Santi de Silla, que va acusar la pallissa del dimecres en la segona semifinal. Fins a la igualada a 35 els dos equips sumaren de manera quasi alternativa, primer des del dau i posteriorment al rest.
Després, la supremacia blava va començar a ser cada vegada més manifesta. En este sentit cal assenyalar a Marc i Santi com els millors de la vesprada. El rest de Monserrat va aportar seguretat mentre que el mitger va ser un estilet. Davant, Carlos també va aportar en la victòria, sobretot en defensa.

Vesprada festiva
La final del trofeu va ser un esdeveniment important a la localitat de Sueca com demostra el fet de la presència de bona part dels membres del consistori, encapçalats per l´alcaldessa Raquel Tamarit. També va assistir el mecenes de la pilota, José Luis López.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine