No hi ha temps per al descans en els campionats individuals sub23 d’escala i corda i raspall. Una vegada completat el primer acte, que ha servit per a descartar a huit participants, ambdues competicions enceten hui una nova sèrie eliminatòria que deixarà fóra a altres quatre pilotaris, dos per modalitat.

El campionat per dalt corda visita el trinquet de Moncada on Sergi Belda jugarà contra Martí II (17.00 hores). El primer va superar l’eliminatòria anterior sense jugar-la, per incompareixença per malaltia d’Álvaro Gimeno. Martí II ha eliminat a José Salvador, a qui va superar per 60-45. La següent partida es jugarà demà a Massamagrell on Ferrer tindrà en la contra al major dels germans Martí.

Els vencedors accediran a la final de ronda que es disputarà el divendres en el trinquet de Sueca. I el supervivent passarà a la segona fase, on debutaran Francés, Marc, De la Vega, Pablo de Borriol, Guillermo, Giner i Carlos de Massalfassar.

La partida de hui del torneig a raspall es jugarà en Xeraco i tindrà a David i Borja com a contendents (17.00 hores). Els dos van superar el compromís anterior pel mateix resultat de 25-10 amb Eliseu i Salvà com a rivals. La següent cita tindrà lloc el dijous a Bellreguard on s’enfrontaran Ricardet i Ximo.

L’individual de raspall té un sistema de competició distint i en esta ronda no hi haurà final. Els guanyadors d’esta vesprada i del dijous passaran a la segona fase on ja esperen Badenes, Pau, Seve, Montaner, Vercher, Raúl, Nalda i Lorja.