Els campionats individuals sub23 en les modalitats d’escala i corda i raspall van resoldre ahir dues eliminatòries de la fase inicial, que ja encara la recta final. Martí i Borja són els pilotaris que continuen endavant però de manera totalment distinta.

En la competició per dalt corda, Martí s’ha classificat per a la tercera ronda després de la incompareixença de Sergi Belda en la partida programada en el trinquet de Moncada. El pilotari d’Agost va haver de renunciar a jugar per unes molèsties físiques i la confrontació va ser anul·lada de matí quan la Federació va tenir constància de la baixa.

El rival de l’escaleter de Moncada es coneixerà esta vesprada a Massamagrell on Martí II jugarà contra Ferrer. Els dos germans estan il·lusionats per trobar-se en la partida definitiva de la ronda en curs, que en un principi s’anava a disputar el divendres a Sueca però ha sigut ajornada al dissabte en Pedreguer. El guanyador d’esta confrontació accedirà a la segona fase, on esperen els pesos pesats de la categoria.

Raspall

En el campionat a raspall, que transcorre amb un sistema de competició diferent, Borja va superar ahir a David en el trinquet de Xeraco per 25-15. Amb esta victòria, el de Navarrés passa a la següent ronda. Encara falta concretar un altre classificat per a la segona ronda, incògnita que es resoldrà el dijous vinent a Bellreguard on Ricardet jugarà contra Ximo.