L’Individual sub-23 en la modalitat de raspall tancarà hui la primera fase en el trinquet de Bellreguard amb la partida que enfrontarà a Ximo contra Ricardet. Serà a les 17:00 hores i a priori no hi ha un favorit clar.

Els dos pilotaris han solucionat els compromisos previs pel mateix resultat de 25-15 i oferint un bon nivell. Ximo té a favor que la seua ubicació natural és la del rest, la qual cosa suposa un avantatge en mà a mà. Però Ricardet compta amb més experiència i facilitat en la rematada.

El vencedor accedirà a la segona ronda, la definitiva, on esperen els pilotaris de més entitat de la categoria, que encara no han debutat. És el cas de Badenes, Pau, Seve, Vercher, Montaner, Raúl, Nalda i Lorja, a més de Borja, l’altre supervivent d’esta fase.

Escala i corda

En l’Individual sub'23 d’escala i corda, que transcorre amb un format diferent, també queda una partida per a tancar la ronda inicial. En esta competició solament hi haurà un classificat per a la segona fase. Els aspirants són els germans Martí, que s’enfrontaran el dissabte en el trinquet de Pedreguer.