Una altra cita destacada per a demà serà l’inici del Trofeu Diputació de Castelló, el primer torneig de la nova temporada professional 2016/17 que va ser presentat ahir en la seu de la institució provincial.

Els equips es van fer públics fa uns dies però dos, els protagonistes de la jornada inaugural en el trinquet de Xilxes, han estat modificats i es van donar a conéixer en el tradicional acte protocol·lari. Finalment, Puchol II i Salva jugaran contra Giner i Félix. Esta serà la primera partida de les tres que componen la fase prèvia.

Tal com va avançar este diari, els altres equips són els següents: Soro III i Nacho, Pablo de Borriol, Jesús i Carlos, Pere Roc II i Dani així com Marc i Santi. Les cinc partides restants es jugaran en els trinquets de Borriol, Borriana, Onda, Castelló, i Vila-real.

Vilamarxant

Seguint amb l’actualitat de la disciplina d’aire, el Trofeu Regidoria d’Esports de Vilamarxant conclou hui amb la final que enfrontarà a Pablo de Borriol i Nacho contra Colau, Monrabal i Álvaro Gimeno. Els dos equips signaren destacades actuacions en les semifinals. La parella ha deixat en el camí a Carlos i Dani (60-40) i el trio va superar a Giner i Jesús per 60-45.