Va agafant protagonisme Pablo de Borriol. Dimecres guanyava i continuava viu al Campionat Individual sub’23 on ha depositat moltes esperances. Cada setmana és més habitual la seua presència en les partides grans dels principals trinquets, però la vesprada de hui de ben segur que serà una d’eixes partides que sempre recordarà amb especial estima. Juga a casa, al seu trinquet de Borriol, dins d’un trofeu de prestigi com és el Diputació de Castelló i, a més, ho fa tenint a la contra al número u, campió individual absolut, Soro III.

No serà una partida fàcil per a ell. Jugar dins d’un trinquet que coneix perfectament ha de ser un avantatge, però el repte és majúscul. És el seu moment. El dia perfecte per a demostrar que està preparat, independentment d’arribar, o no, a 60. La clau està en les sensacions que deixe dins del trinquet. Està ben preparat, té caràcter, mans i motivació.

En esta aventura no estarà sols. Estarà acompanyat per dos jugadors ja consagrats en les seues respectives demarcacions com Jesús i Carlos. Juguen en trio contra Soro III, qui jugarà en parella com és habitual. El de Massamagrell estarà acompanyat esta vesprada per Nacho de Beniparrell.

De Borriol a Onda

El trofeu Diputació de Castelló continua demà al trinquet d’Onda. Pere Roc II i Dani contra Marc de Montserrat i Santi de Finestrat. La fase final del trofeu Diputació de Castelló començarà divendres 23 al trinquet de Vila-real.

Individual sub’23 a Sueca

El Campionat Individual sub’23 afronta les últimes partides de quarts de final amb uns cartells que bé podrien ser del torneig absolut. Esta vesprada, el trinquet de Sueca, s’anuncia jornada doble. En la primera Marc de Montserrat s’enfronta a Martí II. A continuació, De la Vega contra Carlos. Un luxe de cartell amb quatre joves que ja són primeres figures.

Molt atractiva també la partida que anuncia demà el trinquet de Pedreguer per a obrir la vesprada de dissabte. També dins del campionat sub’23, Francés contra Giner. El de Petrer contra el de Murla, altres dos jóvens realitats de l’escala i corda.