Les semifinals del Trofeu Diputació de Castelló han quedat definides després de la victòria d´ahir de Pere Roc II i Dani en el trinquet d´Onda en la partida que va tancar la fase prèvia. En la contra, Marc i Santi van caure per 60-45. Este resultat atorga als guanyadors la primera posició en la classificació.

Durant bona part de la confrontació la supremacia de Pere Roc II i Dani va ser incontestable (45-25). El rest de Benidorm manava en la feta de dau mentre que el mitger de Benavites evitava el joc ofensiu dels rivals. A això cal afegir que Marc no oposava la contra esperada, probablement pel desconeixement del trinquet i perquè li va passar factura l´esforç realitzat el divendres en la partida de l´individual sub23. En el tram final, els derrotats pogueren maquillar la derrota.

Següents cites

El trofeu descansarà fins al divendres, quan es disputarà la primera semifinal en el trinquet de Vila-real on compareixeran el segon i el tercer classificat d´esta ronda prèvia, això és, Giner i Félix, que van guanyar per 60-50, així com Pablo de Borriol, Jesús i Carlos, que van fer el propi pel tanteig de 60-55.

La segona semifinal tindrà lloc el dissabte en el trinquet de Castelló. Pere Roc II i Dani, que han acabat primers gràcies al 60-45 d´ahir, tindran en la contra a Soro III i Nacho, que han accedit com a millor equip dels derrotats (60-55 i a dos). La final es jugarà el 2 d´octubre a Borriana.

Giner elimina a Francés

Els quarts de final del Campionat Individual sub23 de la modalitat per dalt corda van acabar ahir en el trinquet de Pedreguer on Giner va guanyar a Francés per 60-50. L'ara ja semifinalista va remuntar un resultat advers de 15-35 en imposar el seu major poder de pegada.

La primera semifinal es jugarà el dimecres en el trinquet de Vila-real on Marc s´enfrontarà Pablo de Borriol. L´altra eliminatòria està programada el divendres a Vilamarxant i tindrà com a protagonistes a Giner i Carlos de Massalfassar.

A falta de la confirmació oficial, la teoria diu que els quatre semifinalistes participaran en el Campionat Individual absolut. Tres obtindran invitació per haver accedit a esta fase final mentre que Marc té la plaça segura perquè l´any passat va acabar en cinquena posició en la competició de les primeres figures.