Pere Roc II, campió a Borriana

Soro III i Félix no sumaren cap joc però la seua actuació va ser millor que la demostrada pel resultat

10.11.2016 | 11:47
Pere Roc II i els seus companys fregaren la perfecció.

El Trofeu Batiste Viñes del trinquet de Borriana va acabar ahir de la manera més inesperada, no tant pel desenllaç, amb victòria de Pere Roc II, Pere i Nacho, sinó pel resultat, doncs Soro III i Félix no foren capaços de sumar cap joc (60-15).

La formació capitanejada per Pere Roc II va ser justa guanyadora perquè les tres línies ho brodaren i fregaren la perfecció en totes les accions, van fer un recital. L´escaleter ho va passar tot i va restar amb intenció de quinze, Pere parava pilotes amb la mateixa eficàcia que carregava i Nacho es multiplicava tant per a neutralitzar les escomeses rivals com per a aportar en atac. Però Soro III i Félix no van meréixer tan seriós correctiu. Els dos es buidaren i jugaren amb criteri i qualitat. I la gran majoria dels jocs van ser renyits i de llarga durada. Però sempre queien del mateix costat. El resultat sabater no reflecteix, ni de lluny, el nivell que va exhibir la parella.

Soro III i Félix podran rescabalar-se de tan dura derrota en el Trofeu Diputació de Castelló, on han arribat a les semifinals. Això sí, ho faran per separat.

El mitger jugarà el divendres a Vila-real i el campió individual el dissabte a Castelló.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine