El Trofeu Diputació de Castelló continua superant etapes i ara és moment de descartar a dos equips més perquè solament queden els aspirants al títol de la competició oficial més important de la província. El trinquet de Vila-real serà hui escenari de la primera semifinal que enfrontarà a Giner i Félix contra Pablo de Borriol, Jesús i Bueno.

Pot ser que la càtedra es decante del costat del trio en la postura inicial, precisament per la superioritat numèrica. Però també per la presència de Pablo doncs el de Borriol és un habitual del recinte que gestiona Pepe Mezquita. La darrera aparició de l’escaleter en este escenari va ser el passat dimecres en la primera semifinal del torneig mà a mà sub23. Pablo va caure davant Marc per 60-45 però va signar una bona actuació. Jesús i Bueno fan que el trio tinga encara més entitat. No en va el mitger de Silla és un dels referents en la seua posició. I el pilotari de Meliana ha tingut un estiu molt productiu, quallat de magnífiques actuacions, la qual cosa li ha dut ha continuar sent requerit per a les partides de la màxima exigència en este inici de temporada.

La parella també en té punts a favor. El principal és Félix, que quan es troba en bon moment sol ser considerat el més determinant al mig. I ara està com una poma. Això garanteix un bombardeig constant a l’altre costat de la corda i la mateixa eficàcia en les tasques defensives. Giner també travessa per un moment dolç. El jove de Murla ha sigut convidat pels seus mèrits esportius a participar en l’individual professional. I durant els mesos anteriors ha participat en competicions oficials com la Copa i altres trofeus importants. És un dels components de la nova fornada que estan aprofitant l’oportunitat de coincidir amb les figures consagrades. Altre aspecte a destacar és que Giner i Félix s’acoblen a la perfecció. Els dos viuen a Murla i són companys habituals de partides i entrenaments.

Demà a Castelló

El cartell de la final es concretarà demà en el trinquet de Castelló de la Plana. Els contendents seran Soro III i Nacho que tindran en la contra a Pere Roc II i Dani. El campió individual i el mitger de Beniparrell s’han classificat en la repesca de la fase prèvia, on cediren amb iguals a 55 i a dos. Per la seua banda, l’escaleter vencedor de la Copa i el seu company de Benavites van ser els millors d’eixa ronda.