Amb la ressaca de la recentment conclosa Fira d’Estiu, que durant més d’un mes ha congregat a les principals figures de la disciplina d’escala i corda, el trinquet de Llíria tornarà a obrir el diumenge les portes, ara per a commemorar al patró Sant Miquel. En partida programada a les 11.30 hores, Pucho II i Héctor jugaran contra Miguel i Javi.

Els quatre pilotaris es troben un gran moment de forma, la qual cosa hauria de garantir l’equilibri i l’espectacle. A més són parelles molt compensades que reuneixen potència i tècnica a parts iguals.

Com que el Campionat Individual es troba molt a la vora, segurament moltes de les mirades estaran centrades en l’actuació dels escaleters, que a més són dos dels considerats amb més opcions per a pugnar pel títol de Soro III. Puchol II va ser finalista en la passada edició i Miguel va arribar a semifinals.

Víctor

Víctor jugarà hui en el trinquet de Sueca la penúltima partida com a professional. La darrera tindrà lloc el dilluns a Borriana mentre que el comiat oficial es farà el dissabte 1 d’octubre en el trinquet Pelayo.