FESTES

Llíria commemora a Sant Miquel

El cartell anuncia a dos dels participants amb més opcions en el pròxim individual, Puchol II i Miguel

04.10.2016 | 13:52

Amb la ressaca de la recentment conclosa Fira d´Estiu, que durant més d´un mes ha congregat a les principals figures de la disciplina d´escala i corda, el trinquet de Llíria tornarà a obrir el diumenge les portes, ara per a commemorar al patró Sant Miquel. En partida programada a les 11.30 hores, Pucho II i Héctor jugaran contra Miguel i Javi.

Els quatre pilotaris es troben un gran moment de forma, la qual cosa hauria de garantir l´equilibri i l´espectacle. A més són parelles molt compensades que reuneixen potència i tècnica a parts iguals.
Com que el Campionat Individual es troba molt a la vora, segurament moltes de les mirades estaran centrades en l´actuació dels escaleters, que a més són dos dels considerats amb més opcions per a pugnar pel títol de Soro III. Puchol II va ser finalista en la passada edició i Miguel va arribar a semifinals.

Víctor
Víctor jugarà hui en el trinquet de Sueca la penúltima partida com a professional. La darrera tindrà lloc el dilluns a Borriana mentre que el comiat oficial es farà el dissabte 1 d´octubre en el trinquet Pelayo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine