El Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor ja té cartell. El torneig curt més prestigiós del raspall, que compleix dinou anys de vida, ha variat el seu format i deixa de costat les lliguetes de classificació per a optar per les eliminatòries directes. En esta nova edició participaran dues parelles i altres tants trios, equips configurats per qui més sap del moment de forma dels pilotaris, els trinqueters.

El torneig, que en realitat en són dos perquè hi haurà un segon paral·lel en categoria juvenil, transcorrerà en quatre jornades. El tret d´eixida tindrà lloc el dimarts en el trinquet d´Oliva on Punxa i Coeter II s´enfrontaran en la primera semifinal a Vercher, Dorín i Roberto. Abans jugaran els juvenils Salelles i Seve així com Ximo i Borja.

La segona semifinal es disputarà a Piles el divendres dia 30. En la competició absoluta, Moltó i Brisca jugaran contra Ian, Canari i Néstor. I en la juvenil, David i Ricardet tindran en la contra a Salvà i Raúl.

La penúltima jornada correspondrà a la final de consolació de les dues categories i s´ha programat el diumenge 9 d´octubre a Bellreguard mentre que els dos títols es decidiran l'endemà a Xeraco.

El trofeu es va presentar ahir en la seu de la Mancomunitat a Gandia on es van congregar alguns dels participants i trinqueters. El president de la institució, Salvador Femenia, va fer d´amfitrió. Tots destacaren la qualitat dels equips: a les parelles per reunir als quatre millors pilotaris del moment i als trios per la seua solidesa.

Trofeu Festes de Bellreguard

El trinquet de Bellreguard tancarà hui el seu Trofeu de Festes amb la final que enfrontarà a Moltó i Dorín contra Ian i Coeter II. Les dues parelles han estat brillants en les semifinals on han eliminat a Jeffry, Sanchis i Néstor i a Punxa i Tonet.