Duel de campions en la parada prèvia a la final

Soro III i Pere Roc II, vencedors de l´Individual i la Copa, lideren els equips que hui s´enfronten en el Trofeu Diputació de Castelló

04.10.2016 | 13:52

El Trofeu Diputació de Castelló es trasllada hui fins al trinquet municipal de la Plana per a la disputa de la segona semifinal que ofereix un cartell del més atractiu encapçalat per dos dels grans triomfadors de la passada temporada, Soro III, campió individual, així com Pere Roc II, vencedor de la Copa.

La qualitat dels escaleters i els seus èxits esportius poden ser els principals reclams però la presència de Nacho i Dani també li dóna entitat a la partida. I com que es tracta de quatre pilotaris de característiques distintes, a la incertesa del desenllaç cal afegir l´interés que suposa veure a equips que buscaran la victòria per diferents camins.

De Soro III i Nacho cal esperar que estiguen constantment carregant. Els dos imprimeixen una velocitat endiablada a la pilota i obliguen als rivals a estar perfectament ubicats en la pista per a tenir oportunitat de restar. A més està la faceta defensiva. El campió individual és segur que actuarà com una cinquena muralla del trinquet; sempre ho fa. I si el mitger de Beniparrell actua amb la rapidesa de cames que acostuma, en lloc de dos pareixerà que hi ha tres o quatre pilotaris cobrint els buits. En la contra, de Pere Roc II també es poden destacar característiques i moltes. Però si per alguna cosa destaca, és perquè es creix més com major és la importància del rival. I enfront estarà, ni més ni menys, el número u. El de Benidorm sempre es deixa l´ànima en cada colp però en partides com les de hui el subconscient li porta a jugar amb una marxa més.

La fogositat de Pere Roc II tindrà el complement ideal en la tranquil·litat i saber estar de Dani. El veterà mitger ha fet un pacte amb el dimoni o deu de tindre en sa casa el quadre de Dorian Gray. El cas és que resulta una delícia veure com domina la pilota i que és ella qui el busca i no a l´inrevés.

Soro III i Nacho han arribat a les semifinals en condició de millor equip dels derrotats en la fase anterior. Pablo de Borriol, Jesús i Bueno van ser els seus botxins però el ben cert és que pogué guanyar qualsevol. La partida es va decidir amb iguals a 55 i a dos. Pere Roc II i Dani sí que van ser clarament dominadors contra Marc i Santi que van cedir pel tanteig de 60-45.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine