El trofeu Diputació de València de frontó arranca amb clar domini de la parella de Vinalesa. Puchol II i Lemay van superar en la jornada inaugural a la parella local de Museros per 41 a 31.

Els dos Adrián hagueren d’aguantar una tempesta que va vindre sense avisar. La parella local començava guanyat amb un parcial de 8 a 2 i 11 per 4. Quan Lemay va calfar i va entrar en partida va començar la pluja forta. Puchol llançava llamps i Lemay agitava remolins. Els de Museros intentaven suportar-ho, fins i tot van igualar a 22, però el vaixell local va acabar enfonsant-se davant el cicló Puchol. «Trenca-la, trenca-la» li bramava Lemay a Puchol cada vegada que tocava pilota. I el de Vinalesa li va fer cas.

Puchol i Lemay, després d'igualar a 22, van col·locar un parcial de 40 per 25. Va amainar un poc la tempesta i els dos Adrián encara van poder fer sis tantos seguits, però res més.

Així i tot, la partida va tindre molts detalls de qualitat. L’afició, la gran majoria ‘pucholfans’, va gaudir de valent amb tantos espectaculars, però Puchol marca les diferències i, si Lemay li acompanya com ahir, la parella de Vinalesa apunta a ser la favorita del trofeu. Entre el públic estava Alejandro de Paterna, qui no ha pogut jugar esta competició per lesió. El campió individual té previst tornar al mes d’octubre i tampoc podrà defensar el títol de la modalitat.

Paterna, pròxima parada

La segona partida del trofeu Diputació de València de frontó serà el pròxim dilluns dia 22. Al frontó de Paterna s’enfrontarà la parella de Miguel de Petrer i Víctor de Meliana contra Santi de Silla i Javi ‘Moro’ de Massalfassar.

Puchol II en el Moscatel

Comença hui el tradicional trofeu Moscatel de Godelleta. És la 49 edició. Ho fa amb la competició entre clubs. En la partida inaugural, l’equip local juga davant Parcent, campió de la lliga a llargues. Demà, l’equip de Marquesat, campió de l’Interpobles-Edicom, s’enfrontarà a Montserrat, campió de la Supercopa. La final serà dimecres. El colofó del trofeu Moscatel vindrà dijous amb el trofeu professional. Jugaran dos trios. Marc, Pere i Tomás contra Puchol II, Pepet i Monrabal. Abans de la partida de professionals s’anuncia partida de raspall femení amb Noelia, Sara i Yohanna enfront Ana, Andrea i Carol.