El Trofeu Batiste Viñes és la cita més especial de l’any en el trinquet de Borriana i ahir va quedar demostrat amb la disputa de les semifinals, que van reunir a deu dels principals exponents de la disciplina per dalt corda. La sessió va ser maratoniana per la igualtat i els intercanvis interminables però el públic se’n va anar agraït per l’esforç dels protagonistes i l’espectacle que oferiren.

En la primera partida, Pere Roc II, Pere i Nacho es van imposar a Pablo de Borriol (substitut del lesionat Miguel), Dani i Monrabal pel resultat de 60-45. El trio guanyador va arribar més fresc al tram final, situació decisiva en el desenllaç. A continuació, Soro III i Félix guanyaren a Puchol II i Javi pel mateix tanteig de 60-45. Ací va ser clau la seguretat en el joc del campió individual, que va resultar una perllongació de la muralla, així com l’excel·lent eficàcia de Félix en el joc d’atac.

El títol es decidirà el dilluns vinent en el mateix trinquet de la localitat de Borriol. Abans, el divendres concretament, els aficionats de Castelló tenen una altra cita destacada a Borriol on es jugarà la segona jornada del Trofeu Diputació.