Els vencedors d’esta vesprada tindran quaranta-huit hores per a recuperar-se de la previsible ‘mantà’. I és que en la final del divendres necessitaran totes les forces per a mesurar-se a Marc, Santi i Carlos, que en la primera semifinal es van desfer de Soro III i Héctor de Laguar per 60-55.

Els tres pilotaris van deixar clar en la partida que es troben en un moment especial. També els rivals, la qual cosa li atorga més mèrit al triomf perquè qui estava en la contra era el número u i un híper motivat Héctor, que tornava als cartells de rellevància.

Si el trio de Marc torna a oferir un nivell semblant, i no hi ha perquè dubtar-ho, la faena serà dels altres. Perquè té pegada, les torna totes i l’acoblament entre les línies és total. La partida serà la tercera de la vesprada. Abans es jugaran les finals de les categories d’aficionats i juvenils.

Trofeu Regidoria d’Esports

El divendres també hi haurà torneig a Vilamarxant, en este cas la segona semifinal del nou Trofeu Regidoria d’Esports amb Boni i Nacho contra Carlos i Dani. El cartell, pot ser, no cride tant l’atenció com el de Sueca. Però es tracta de quatre pilotaris que asseguren qualitat i entrega a parts iguals.