El trinquet de Bellreguard completarà hui la penúltima jornada del programa de festes, que resultarà especial per la qualitat de la partida estel·lar però sobretot perquè l’accés al recinte serà gratuït per cortesia de l’Ajuntament de Bellreguard i del club de pilota local.

La sessió començarà un poc més prompte del que és habitual, a les 16:30 hores, perquè com a aperitiu s’oferiran dues partides protagonitzades pels alumnes de l’escola municipal, que des d’agost està dirigida per una llegenda del raspall, Diego Parra Mestre.

Després serà el torn de les figures. I com que s’ha volgut que siga un regal especial per a l’afició, s’ha requerit la presència del campió individual. Néstor serà el company de fatigues de Moltó. I en la contra, una altra parella de primer nivell com la composta per Sergio i Tontet II.

La programació especial del trinquet de Bellreguard conclourà el dissabte amb la disputa de la final del Trofeu Festes. Moltó repetirà presència en el cartell, esta vegada amb Dorín com a mitger. Els rivals seran Ian i Coeter II. Els equips que han sigut eliminats en les semifinals són el de Punxa i Tonet II i el trio de Jeffry, Sanchis i Néstor.