Esta vesprada el trinquet de Guadassuar anuncia la segona semifinal del campionat individual d’escala i corda en categoria sub’23. S’anuncien Giner de Murla i Carlos de Massalfassar. Una partida que bé podria donar-se al pròxim campionat absolut perquè els dos també jugaran el torneig major.

Sens dubte és una gran notícia que una semifinal del sub’23 tinga este nivell. No és una partida de futur, és un mà a mà de present. Si alguna cosa positiva pot tindre les llargues lesions de primeres figures com Genovés II, León o Fageca és l’oportunitat que tenen d’entrar els més joves. Ho han sabut aprofitar.

Tant Carlos com Giner són dos pilotaris que, malgrat la seua juventud, ja són habituals en les primeres partides del dia a dia. Ells i altres, com Pablo de Borriol o Marc de Montserrat, qui ja és finalista del mateix individual sub’23 i que també jugarà el campionat absolut. A més, el pilotari de Montserrat també serà cap de sèrie de la competició absoluta amb Soro III i Puchol II.

Qui guanye hui a Guadassuar jugarà la final del campionat sub’23 contra Marc. Serà divendres al trinquet de Sueca i abans de la final també es jugarà la partida pel tercer i quart classificat, on espera Pablo de Borriol.