El rugir dels canons segueix a Borriana

Víctor, ´El Cañones de Pelayo´, juga hui la seua última partida com a professional

04.10.2016 | 13:52
Víctor, 26 anys com a professional i un mestre als rebots.

Esta vesprada al trinquet de Borriana Pablo de Borriol i Héctor II contra Víctor, Carlos i Josep. És la pissarra de l´última partida com a professional de Víctor, després de 26 anys vestint de blanc. Amb 41 anys ´el cañones´ diu adéu. Tornarà a jugar dissabte a Pelayo, el trinquet on va començar amb cinc anys, però serà una partida homenatge: «Una setmana especial, clar que sí, són molts anys i molts records, però era una decisió que tenia clara des de fa temps i m´ho prenc amb resignació i tranquil», afirma Víctor.

Als seus canons encara li queden pólvora, però engreixar-los és cada dia més difícil després de milers de partides i milions de rebots: «Em costa molt recuperar de les lumbars. Si jugara partides amb galeries lliures, podria aguantar un poc més, però jugant per dins totes les partides és impossible. És el moment».

Emotives seran les cites que li queden: «Sí, però em preocupa més la de Borriana perquè és una partida seriosa. Divendres vaig jugar a Sueca i vaig guanyar. A Borriana també vull guanyar». Hui continuaran rugint els seus canons.

Dissabte sí que serà la definitiva: «La partida de Pelayo serà una partida d´amics, per a gaudir i agrair als companys i aficionats tots estos anys com a pilotari». Ell s´ha encarregat de confeccionar el cartell de dissabte. De roig vestiran ell, Álvaro i Sarasol II. De blau jugaran Pedro, Tato i Peluco amb Pedrito de feridor.

Se´n va «satisfet i content» per la trajectòria, però se li queda una espineta clavada: «Veure que no hi ha un relleu generacional. És necessària una escola de pilota a València per a poder garantir el futur. No puc entendre com no hi ha una escola de pilota dins de la capital i tenint un trinquet com Pelayo».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas

Enlaces recomendados: Premios Cine