La localitat de Massamagrell celebra estos dies les seues Festes Majors i en el Trinquet del Tío Pena obsequiaran esta vesprada als seus veïns amb el millor cartell que es pot anunciar en l´actualitat.

Evidentment serà de la partida el pilotari local i número u de l´escala i corda, Soro III, que tindrà com a company al canoner Félix. La contra ha sigut remodelada per la baixa de Puchol II per lesió. Miguel i Carlos entren en el seu lloc per a formar equip amb Javi. L´absència del de Vinalesa és sensible però la partida manté intacte el nivell.

Víctor

El trinquet de Borriana va tenir ahir l´honor de ser l´últim recinte on Víctor s´ha anunciat com a professional. L´escaleter de Pelayo va formar parella amb Monrabal i es va imposar a Pablo de Borriol i Carlos de Genovés per 60-40. Especialment emotiu va ser el moment quan el públic, en peu, va ovacionar al jugador.

Víctor serà homenatjat el dissabte vinent a Pelayo en el seu comiat oficial. El mateix Víctor participarà en la primera partida, que serà una exhibició on també estaran amics i excompanys com Álvaro, Sarasol II, Pedro, Tato i Peluco. A continuació, torn per a les figures del moment amb Puchol II i Félix contra Santi, Javi i Carlos.