Com és habitual en la localitat de Sella, la pilota tindrà una presència important en la commemoració de les festes locals. Enguany, però, la jornada programada per al dimarts vinent serà més emotiva que festiva. Perquè el Club de pilota de Sella era on jugava Álvaro de Tibi quan va faltar per causes naturals el passat 23 de maig. I en Sella han volgut que eixe dia tan especial per al poble també siga el del reconeixement a un gran pilotari i millor persona.

Per a l’ocasió s’han configurat dues partides de llargues. En elles participaran components del club local, un dels més destacats de la disciplina mare de la pilota valenciana, els millors especialistes que militen en altres equips així com reputats professionals del trinquet.

La primera es jugarà de matí, a les 11:00 hores. Serà la partida pròpia de les festes amb Jan, Sacha, Carlos, Sergi i Piripi contra Pedro, Ferrer, Miki, Adolfo II i Adolfo III. Ja de vesprada, a les 15:30 hores, es durà a terme l’homenatge al company i amic, al pilotari que ha creat escola en les competicions internacionals amb la seua manera de traure. Malia, Pere Roc II, Jordi, Giner i Mario s’enfrontaran a Àngel, Santi, Pablo, Jesús i Quico.