Els flamants nous campions del Trofeu Diputació de Castelló, el torneig més important dels disputats en la província de la Plana, tornaran a formar equip esta vesprada en el trinquet de Massamagrell. En la final, Soro III i Nacho van superar amb claredat a Pablo de Borriol, Jesús i Bueno per 60-45. Hui se les hauran de veure contra Santi de Silla, Jesús i Monrabal.

Teòricament, este nou equip té més entitat perquè Santi és un escaleter totalment consolidat, es troba en el millor moment des que és professional, el recinte del Tío Pena li va d'allò més bé i davant té al seu germà, amb qui s’entén a la perfecció. Però si la parella juga al nivell que va oferir el passat diumenge en el trinquet de Borriana, molt haurà de bregar el trio per a aconseguir la victòria.

També esta vesprada però en el trinquet d’Oliva es disputarà la segona semifinal del Campionat Individual sub-23 de raspall amb Vercher i Ximo com a contendents (17:00 hores). Es tracta de dos dels participants més joves de la competició que estan responent com els millors i més experimentats de la categoria.

El guanyador jugarà la final contra Pau, que el diumenge va superar a Badenes per un contundent 25-5 en partida disputada en el trinquet de Bellreguard. El pilotari de Piles, subcampió en la passada edició, ja sona a favorit.