Francés, Javi i Carlos han repetit victòria contra Marc, Santi i Bueno, esta vegada en el desafiament disputat ahir en el trinquet de Guadassuar que es va resoldre per la mínima (60-55). La partida va ser com s’esperava, molt intensa, amb els dos equips carregant constantment i amb un tram final preciós ple d’emoció que va fer que ningú es menejara del seu lloc. El ben cert és que els dos equips igualaren en mèrits per a guanyar. Javi i Santi van ser qui entraren més en acció. I si bé apareixien per igual per a atacar i per a defendre, principalment destacaren per la força amb la qual es descarregaren amb la pilota.

Darrere, Marc i Francés també estigueren parells i sobretot segurs, com Carlos i Bueno en la punta, si bé a este últim li va costar una miqueta més entrar en partida. Però al final va ser igualment protagonista, per a bé, com els altres.

Les alternatives en el marcador van ser constants. La majoria dels jocs es decidien perquè un equip fregava la perfecció i, quan apareixien les errades, que no van ser moltes, la contra aprofitava per a matar. Com ja va passar en el trinquet de Pelayo, el trio de Francés va remuntar, en este cas des del 50-35 en contra.