PUBLICACIÓ

La primera visió integral del joc de pilota

La UV presenta l´obra ´Pràctica, ciència i codi´

22.11.2016 | 11:54

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València va ser ahir l´escenari de la presentació de l´obra ´La pilota valenciana. Pràctica, ciència i codi´. Les prou de més de tres-centes pàgines han estat redactades per quaranta-set autors, especialistes en distints àmbits, mentre que els encarregats de coordinar el treball han sigut els doctors Víctor Agulló, Gregorio González i Javier Gómez.

Explicava Agulló que el llibre és «una visió integral del joc de pilota. La primera dels valencians, doncs, els bascos sí que tenen la seua». Segons el coordinador, l´obra analitza la situació actual de l´esport «i ens situa on estem i on volem anar». El treball abasta tots els aspectes que puguen estar relacionats amb la pilota. Les modalitats, la presència en els mitjans de comunicació, el lèxic, la història i la introducció en l´àmbit educatiu són alguns dels capítols.

En la presentació va participar bona part de la plana major de la UV, el president de les Corts, Enric Morera, i el director general de l'Esport, Josep Miquel Moya.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine