Reaparició

Genovés II obri la porta gran

Hi havia expectació ahir al trinquet de Sueca per comprovar en quin estat tornava el pilotari després d´un any d´absència

16.10.2016 | 13:05
Genovés II obri la porta gran

Hi havia expectació ahir al trinquet de Sueca per comprovar en quin estat tornava Genovés II després d´un any d´absència i la reacció de la pràctica totalitat dels presents en veure-li jugar va ser d´incredulitat. I és que el pilotari va obrir la porta gran en una magnífica actuació, impròpia d´algú que ha estat tant temps sense tastar la vaqueta. I a més va guanyar 60-45.

En el primer que va destacar va ser la violència del seu colp, independentment de la mà triada o de la postura d´execució. Quedava clar, per tant, que els braços disparen com abans. La següent incògnita era comprovar si podria aguantar eixe ritme fins al final. I va donar la sensació de poder jugar una altra partida amb total tranquil·litat. I això que es va trobar amb una parella guerrera com la de Miguel i Héctor. El seu company va ser Pere, que també va signar una molt bona actuació.

En acabar, Genovés II no va poder evitar emocionar-se. «És que ho he passat molt malament», deia. Però de seguida li va canviar el semblant. La cara denotava felicitat, perquè tornava a sentir-se pilotari. I satisfacció, perquè la prova estava superada amb la nota màxima.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine