El trofeu curt de més prestigi de la disciplina del raspall, Mancomunitat de Municipis de la Safor, encara la recta final. Esta vesprada, el trinquet de Bellreguard acollirà les partides pel tercer i quart lloc de les categories absoluta i de juvenils.

En el torneig professional, Moltó i Brisca jugaran contra Pepe, Dorín i Roberto. Els dos equips van ser superats amb claredat en les semifinals on s’esperava prou més d’ells, sobretot de la parella, que no va sumar cap joc. Hui, per tant, es troben davant l’oportunitat de demostrar el seu vertader nivell.

Si la càtedra confia que tots juguen d’acord a les seues possibilitats, és probable que Moltó i Brisca isquen com a favorits. I és que és sabut que el campió individual està preparant-se a fons per a la defensa del títol mà a mà i en teoria arriba en el punt àlgid de forma.

El trio ha d’explotar la basa de jugar en un més. Pepe va ser el millor en la semifinal que es va decidir per 25-15 i sembla que la potència està assegurada en la seua parcel·la. L’acoblament entre Dorín i Roberto serà una de les claus. Entre els dos, la seguretat defensiva i la capacitat per a concretar el quinze hauria d'estar garantida.

La sessió començarà amb la final de consolació juvenil que enfrontarà a Salelles i Seve contra Sergio i Raúl. Les dues parelles també van ser superades amb autoritat pels seus respectius rivals de les semifinals.

Finals a Xeraco

El torneig acabarà demà en el trinquet de Xeraco. Els aspirants al títol absolut són Punxa i Coeter II així com Ian, Canari i Néstor. En la final juvenil, Ximo i Borja s’enfrontaran a Salvà i Ricardet.