La primera fase del Campionat Individual Bankia va concloure ahir en el trinquet de Pedreguer amb la disputa de dues eliminatòries en les quals van eixir vencedors Pere Roc II i Giner. Es podria dir que s´han complit els pronòstics perquè l´esquerrà de Benidorm era clar favorit mentre que per a la segona partida hi havia previsió d´equilibri, com finalment va succeir.

Pere Roc II va superar a Pablo de Borriol pel resultat de 60-30. El guanyador va demostrar que pot ser una alternativa al favoritisme de Soro III i Puchol II perquè arriba al mà a mà en el mateix sensacional moment de forma que va atresorar en la Copa, on es va proclamar campió.

En el segon duel, Giner va patir i molt per a superar a Pablo de Sella per 60-50. L´equilibri va ser la tònica dominant i els dos contendents anaren sumant de manera quasi alternativa. Això sí, cal destacar l´esprint final del pilotari de Murla que es va fer amb els últims jocs de manera consecutiva.

Quarts de final

Els quarts de final, on s´incorporen a la competició els quatre pilotaris que falten per debutar, començaran el dimecres en el trinquet de Guadassuar on es completaran dues eliminatòries. Primer, Marc jugarà contra Salva. El campió individual sub-23 apareix com a favorit. Però atenció perquè Salva ja ha trencat un pronòstic, el de la seua estrena en la primera fase, on ha eliminat a Monrabal.

A continuació s´enfrontaran Miguel i Pere Roc II. Ací, el pronòstic és totalment incert. Miguel és un clàssic i habitual de les semifinals i finals però Pere Roc II està ara mateixa de dolç.

La tercera eliminatòria està programada per al divendres a Sueca on Puchol II se les haurà de veure contra Santi de Finestrat. El de Vinalesa està molt per davant en les quinieles. Però Santi té mans per a donar la sorpresa per poc que el seu rival no tinga el millor dia.

El defensor del títol, Soro III, debutarà el diumenge 16 contra Giner. Serà en el trinquet de Dénia. A priori, esta és la confrontació més decantada de les quatre.

Debades

Els grans favorits al títol, Soro III i Puchol II, s´enfrontaran este matí en el trinquet Pelayo en partida programada per a commemorar el 9 d´Octubre. El de Massamagrell jugarà amb Pere i Héctor II mentre que el de Vinalesa estarà acompanyat per Javi i Carlos. S´ha fixat un premi a la corda de 500 euros i l´entrada al trinquet és gratuïta.