Després de la més que destacada actuació en la seua reaparició del passat divendres en Sueca, a Genovés II comencen a acumular-se-li les partides. Després d´un any de patiment per no poder vestir de blanc, el pilotari ja marca de roig en l´agenda.

El dijous vinent ha sigut requerit per a participar en Pelayo en la Benvinguda de la Universitat València. Des de fa anys, l´entitat docent, molt implicada en la difusió i promoció de l´esport autòcton, programa una jornada de pilota en el començament del curs a la qual estan convidats els alumnes. Genovés II formarà parella contra Héctor, que el passat divendres li va fer patir en la contra amb una gran actuació. Els rivals seran Santi de Silla i Nacho, que també es troben en un excel·lent moment de forma. La sessió començarà amb una partida a raspall amb Pablo i Seve contra Badenes i Néstor.

La següent aparició de Genovés II tindrà lloc el dissabte en altre trinquet de referència, el de la localitat alacantina de Pedreguer. El cartell també és de primer nivell. Dani serà el company de fatigues mentre que en la contra estaran Marc i Félix, una parella de pegada i amb molt de quinze.

Pas a pas

Genovés II vol que la seua reincorporació siga progressiva. Vol a anar pas a pas i superar etapes abans de mesurar-se als dos grans de la modalitat per dalt corda, Soro III i Puchol II. Però eixe moment podria estar més a prop del que es podria pensar.

En la partida del passat divendres, Genovés II va signar una fenomenal actuació. Bé és cert que va tindre la inestimable ajuda de Pere, que ara està immens, però enfront hi havia una parella de primer nivell com la de Miguel i Héctor que jugaren d´acord a la seua categoria. El que més va sorprendre, tenint en compte que s´ha passat més d´un any en blanc, és la violència amb la qual colpejava la pilota, la rapidesa dels seus moviments i que va mantenir la intensitat fins a la fi de la partida.

L´objectiu de Genovés II és anar creixent en forma i sensacions en el que queda d´any. Probablement entrarà en algun dels nombrosos trofeus que vindran una vegada concloga l´Individual però on ha posat la vista és en la pròxima edició del Circuit Professional, competició en la qual acumula tres títols.