El desafiament de rests contra mitgers que enfrontarà demà en el trinquet de Bellreguard a Moltó i Punxa contra Coeter II i Sanchis comença a calfar-se. Llevat de Punxa, que no va poder assistir, els tres protagonistes restants quedaren ahir en l’escenari de la partida per a triar el material i realitzar la revallà.

Els dos bàndols es van decantar per pilotes de l’artesà Enrique Álvarez. La fiabilitat, noblesa i l'aguant més gran de les vaquetes del de Carcaixent van ser els motius de la decisió. A continuació es va fer la revallà. Els mitgers van guanyar el sorteig i han optat per pegar primer. Eixiran al dau. El desafiament s’ha tancat amb la postura de 2.000 euros d’eixida. Però l’empresa El Zurdo, gestora del trinquet de Bellreguard, assenyala que els pilotaris s’estan menejant per a incrementar la xifra.

Individual sub-23

L’Individual sub-23 en la modalitat de raspall conclou hui en el trinquet de la Llosa de Ranes. Primer es jugarà la final de consolació amb Badenes i Vercher com a protagonistes. A continuació, Pau i Ximo s’enfrontaran pel títol. A priori no hi ha un clar favorit.