RASPALL

Els desafiants trien el material

Coeter II i Sanchis van guanyar la revallà i han estimat oportú començar la partida des del dau

15.10.2016 | 12:44
Moltó, Sanchis i Coeter II, escollint les pilotes.

El desafiament de rests contra mitgers que enfrontarà demà en el trinquet de Bellreguard a Moltó i Punxa contra Coeter II i Sanchis comença a calfar-se. Llevat de Punxa, que no va poder assistir, els tres protagonistes restants quedaren ahir en l´escenari de la partida per a triar el material i realitzar la revallà.

Els dos bàndols es van decantar per pilotes de l´artesà Enrique Álvarez. La fiabilitat, noblesa i l'aguant més gran de les vaquetes del de Carcaixent van ser els motius de la decisió. A continuació es va fer la revallà. Els mitgers van guanyar el sorteig i han optat per pegar primer. Eixiran al dau. El desafiament s´ha tancat amb la postura de 2.000 euros d´eixida. Però l´empresa El Zurdo, gestora del trinquet de Bellreguard, assenyala que els pilotaris s´estan menejant per a incrementar la xifra.

Individual sub-23
L´Individual sub-23 en la modalitat de raspall conclou hui en el trinquet de la Llosa de Ranes. Primer es jugarà la final de consolació amb Badenes i Vercher com a protagonistes. A continuació, Pau i Ximo s´enfrontaran pel títol. A priori no hi ha un clar favorit.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine