Individual Bankia afronta ja la disputa dels quarts de final, ronda on s´incorporen cares noves a la competició, les dels grans favorits Soro III i Puchol II així com Miguel i Marc. En esta vesprada festiva es decidiran els dos primers llocs de les semifinals. Serà en el trinquet de Guadassuar.

La sessió començarà amb el duel entre Marc i Salva on la teoria diu que el primer parteix com a favorit. És el més lògic doncs es tracta d´un escaleter contra un mitger. I mentre el mà a mà tinga com a convidats als feridors, l´avantatge sempre serà per a aquell que estiga acostumat a fer el dau per poc que el nivell dels contendents siga semblant.

Marc també té a favor seu que arriba a la competició amb més rodatge. I és que cal recordar que recentment s´ha proclamat campió del torneig sub-23. A més està la seua trajectòria. En solament uns mesos ha pujat i s´ha afiançat en l´àmbit professional. Tant, que ja és un fixe de totes les competicions importants.

Amb tot això sembla que no cal que es jugue la partida. Error. Una cosa són les previsions i una altra els resultats, que no sempre van aparellats. Si no que li ho pregunten a Monrabal, el rival de Salva en la primera fase, que també era favorit i va veure com el de Massamagrell li superava en sa casa, el trinquet de Vilamarxant.

Salva també té punts a favor. El primer, que juga sense pressió. Tot el que vinga a partir d´ara és un premi i un afegit a la preparació per al Circuit, que és on vertaderament ha fixat el seu objectiu. També és segur que no es posarà nerviós. És una virtut que donen els anys i els títols. I Salva és dels professionals més veterans i amb més guardons. I per últim està el seu joc d´aire, més eficaç per a trobar la galeria.

A continuació jugaran Miguel i Pere Roc II. Té pinta de ser una gran partida perquè es tracta dels escaleters que van per darrere de Soro III i Puchol II. No en va, Miguel és el vigent campió del Circuit i Pere Roc II de la Copa, les màximes competicions per equips. Tot i que el nivell dels dos és similar, Miguel continua estant un pas per davant en el mà a mà. El de Petrer és el gran especialista d´esta modalitat perquè domina absolutament totes les facetes del joc. A més és el rest que més s´aproxima als mitgers quan s´ha de jugar de volea o bot de braç. I sempre dirigeix la pilota amb intenció.

Pere Roc II té l´oportunitat de demostrar que ja està madur en tots els sentits. En les competicions per equips ningú dubta que pot ser un ferm candidat al títol però en l´Individual li falta donar el colp damunt la taula. Tampoc seria un desastre que es quedara pel camí. I és que encara que ja fa unes temporades que dóna molt a parlar, cal recordar que solament compta 23 anys. El 2016 està sent el seu millor any com a professional.