Hui és dissabte i, per tant, dia de partida estel·lar en Pelayo. Com és norma, s’ha requerit la presència de varis dels millors professionals del moment, en este cas Pere Roc II i Javi que tindran en la contra a De la Vega, Pere i Carlos.

La confrontació apunta a més que interessant. El duel entre mitgers crida especialment l’atenció doncs Javi i Pere ixen últimament a exhibició per partida. Estan com a una poma i la pilota talla l’aire quan ix de les seues mans. A hores d’ara són els jugadors que marquen la diferència en la seua ubicació.

La presència de Pere Roc II també li dóna entitat a la cita. El de Benidorm s’ha preparat a consciència per a l’Individual. Acaba de ser eliminat per un mestre del mà a mà com Miguel però ha dit adéu amb la cara ben alta, jugant barbaritats i fregant la victòria amb els dits.

Carlos també està ara de dolç. El de Genovés ha aparegut en les darreres partides més rellevants i en totes ha sigut decisiu. A De la Vega, uns dels joves que més expectació alça, se li ha donat l’oportunitat de formar amb els millors. És el premi al fenomenal rendiment que està donant.

Vertaderament és un cartell que convida a acudir a la Catedral. Però hi ha una motivació extra, una raó solidària que deixa el tema esportiu en segon plànol. La gerència del trinquet i la cadena de supermercats Masymas s’han unit perquè siga una vesprada d’ajuda als més necessitats. La recaptació es destinarà a la Casa Caridad Valencia. És una bona raó per a omplir Pelayo.