SOLIDARITAT

Un excel·lent motiu per omplir Pelayo

La recaptació serà destinada a la Casa Caridad Valencia

16.10.2016 | 13:05

Hui és dissabte i, per tant, dia de partida estel·lar en Pelayo. Com és norma, s´ha requerit la presència de varis dels millors professionals del moment, en este cas Pere Roc II i Javi que tindran en la contra a De la Vega, Pere i Carlos.

La confrontació apunta a més que interessant. El duel entre mitgers crida especialment l´atenció doncs Javi i Pere ixen últimament a exhibició per partida. Estan com a una poma i la pilota talla l´aire quan ix de les seues mans. A hores d´ara són els jugadors que marquen la diferència en la seua ubicació.

La presència de Pere Roc II també li dóna entitat a la cita. El de Benidorm s´ha preparat a consciència per a l´Individual. Acaba de ser eliminat per un mestre del mà a mà com Miguel però ha dit adéu amb la cara ben alta, jugant barbaritats i fregant la victòria amb els dits.

Carlos també està ara de dolç. El de Genovés ha aparegut en les darreres partides més rellevants i en totes ha sigut decisiu. A De la Vega, uns dels joves que més expectació alça, se li ha donat l´oportunitat de formar amb els millors. És el premi al fenomenal rendiment que està donant.

Vertaderament és un cartell que convida a acudir a la Catedral. Però hi ha una motivació extra, una raó solidària que deixa el tema esportiu en segon plànol. La gerència del trinquet i la cadena de supermercats Masymas s´han unit perquè siga una vesprada d´ajuda als més necessitats. La recaptació es destinarà a la Casa Caridad Valencia. És una bona raó per a omplir Pelayo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine