L’Individual espera ja la disputa de les semifinals, programades per al dissabte i diumenge en els trinquets de Pelayo i Massamagrell respectivament. Els encreuaments s’han definit d’acord al rànquing de la passada edició mentre que els escenaris se sortejaran demà. Com que Soro III va ser el campió tindrà en la contra a Marc, que va arribar als quarts de final. En l’altra eliminatòria, el finalista Puchol II jugarà contra Miguel, que va caure en semifinals.

Però la partida entre Soro III i Marc està a hores d’ara en l’aire perquè el jove escaleter de Monserrat pateix una lesió en el dit. La previsió és que es recupere. Però si el dissabte o el diumenge no està a punt, el vigent campió accediria directament a la final.

Ahir, Soro III no contemplava la possibilitat de guanyar la semifinal sense jugar. No vol ser afavorit per la lesió d’un company i desitjava una sincera recuperació de Marc. «Puc imaginar-me la il·lusió que tindrà per jugar i mereix estar. Ha fet una gran temporada i és un rival complicadíssim que sempre duu la pilota molt forta», comentava. Quant al possible escenari, no hi ha preferències. «Massamagrell és el trinquet de la família i és especial per a mi però en Pelayo també és com una segona casa».