L’Individual Bankia en la modalitat de raspall va començar ahir en el trinquet de la localitat de Guadassuar amb la disputa de la primera eliminatòria de la fase inicial. La victòria va ser per a Pablo, que va superar a Pau per 25-15.

Els dos pilotaris isqueren a tantejar-se i a assegurar, la qual cosa va fer que el primer joc es fera prou llarg perquè s’esperava més l’errada del contrari que buscar l’atac. Finalment va sumar Pablo al dau, que va aprofitar la inèrcia de pegar primer amb la treta.

En els dos parcials següents, el pilotari de Barxeta sí que va ser evidentment superior. De fet, el que va posar el 20 en el marcador va caure en un tres i no res, amb quatre quinzes de pacte.

Quan pareixia que ja estava tot el peix venut, Pau va reaccionar i començà a espentar amb criteri i eficàcia per posar el dubte en la grada en aconseguir dos jocs consecutius (20-15). Però en el parcial següent, Pablo va tancar la partida amb autoritat, de nou gràcies a l’eficàcia amb la treta.

La ronda inicial conclourà el proper dissabte en la localitat de la Llosa de Ranes on Ricard jugarà contra Jeffry. Després vindran els quarts de final.