L’actual campió ja està en la final del Campionat Individual d’escala i corda. Soro III defensarà el títol el pròxim diumenge al trinquet de Pelayo després de superar ahir a Marc per 60 a 30.

Va posar la directa Soro per a resoldre per la via ràpida la semifinal disputada ahir a Pelayo. Marc va ser valent, però venia ‘tocat’ de la mà i li va costar agafar confiança. El de Montserrat es va deixar l’ànima i l’afició s’ho va saber agraïr. Però davant un Soro III que domina a la perfecció esta especialitat poc més va poder fer.

Al campió se li va veure bé, en la seua línia, alçant pilotes marca de la casa i aprofitant l’avantatge que tenia al marcador per a ‘practicar’ alguna pegada de cara a la final. També està molt ràpid de cames.

La partida es va trencar ràpidament. En cap moment va perillar la victòria de Soro, més bé la incertesa era com anava a respondre Marc al seu primer mà a mà contra el número u i, sobretot, com anava a respondre el seu dit. Marc va jugar infiltrat, però al finalitzar la partida reconeixia que als últims jocs el dolor era prou intens.

Soro III ja espera rival en la gran final, Puchol II o Miguel i, per laseua banda, el pilotari de Montserrat pot anar-se’n d’este Campionat Individual molt satisfet pel treball realitzat.

Puchol i Miguel, a Pelayo

El rival de Soro III en la gran final del Campionat Individual d’escala i corda es coneix esta vesprada. Finalment, per culpa de la inestabilitat de l’oratge, l’organització va decidir traslladar la segona semifinal al trinquet de Pelayo. Així de Massamagrell es trasllada fins a València. Puchol II i Miguel s’enfrontaran a la catedral de l’escalai corda a partir de les 17.30 hores.

A favor de qui ixen les travesses hui? En principi el favorit ha de ser Puchol II, però Miguel pot ser el gran ‘tapat’ d’estes semifinals. No està tan clar donant una ullada a com han arribat els dos a les semifinals. Mentre el pilotari de Vinalesa va patir de valent per a superar a Santi de Finestrat, el pilotari de Petrer va fer una partida brillant per a superar a Pere Roc II.

Pelayo pot beneficiar més al joc de Puchol II, però l’experiència i la tècnica del jugador de Petrer també poden ser claus. Hui a Pelayo els pronòstics estan oberts i això sempre és sinònim de bona partida.