La final del Campionat Individual d´escala i corda tornarà a repetir protagonistes, Soro III i Puchol II. El primer, actual campió, ho va aconseguir dissabte superant a Marc i l´actual subcampió ho va aconseguir el diumengue guanyant la segona semifinal a Miguel per 60 a 40. Diumenge, a les 11.30 hores, al trinquet de Pelayo, el mà a mà tindrà la final somiada i desitjada, amb la memòria de la final èpica que protagonitzaren els dos l´any passat. Les entrades per a veure la final ´volaran´ en qüestió d´hores.

El mà a mà és un art a l´abast d´uns pocs artistes. Diumengue a Pelayo es donaren cita dos d´ells. Igual que passa al món de l´art, la diferència entre dos mestres la marquen els detalls i, en moltes ocasions, també la sort. És el que va ocórrer ahir a Pelayo.

Puchol i Miguel van fer un obra d´art, cadascú al seu estil, però les diferències van ser puntuals, una pilota que cau de la galeria quan no toca, Oltra que pressiona de valent en la ferida o eixa pilota que li toca a Miguel en la corda quan el de Petrer tenia opcions d´igualar a 35. Eixe quinze va ser el millor d´una gran partida i també va marcar l´encontre. D´una possible igualada a 35 es va passar a un 40 per 30. Puchol II ja estava més còmode i a Miguel li va pesar com una llosa eixa pilota que li va pegar en la corda.

Així i tot la partida va continuar oferint quinzes d´una gran qualitat, Miguel jugant amb molt de trellat i Puchol sense perdonar a la mínima que podia rematar el quinze. La partida era clarament roja, si bé, Miguel encara va poder fer dos jocs merescuts per a maquillar un poc el resultat.

Al remat, Puchol aconseguia una victòria igual de seriosa que de treballada i justa i Miguel s´acomiadava d´esta edició amb la sensació d´haver tingut la sort en contra, però demostrant que és tot un especialista del mà a mà.

Individual raspall

Esta vesprada el trinquet de Xeraco obri els quarts de final del Campionat Individual de raspall. Buscant les semifinals entren en acció Punxa i Miravalles. Punxa és un dels grans candidats a lluitar pel títol contra Moltó, actual campió. S´ha preparat a consciència al llarg dels últims mesos. Hui té davant a l´únic mitger que s´ha presentat a jugar el mà a mà. Si Miravalles ha decidit jugar és perquè es veu amb capacitat per a donar alguna sorpresa.