cartell

Genovés II torna a Massamagrell

Serà la cinquena partida des de la reaparició del passat 7 d´octubre

04.11.2016 | 12:09

Sueca, Pelayo, Guadassuar i Pedreguer, són els trinquets on Genovés II s´ha anunciat des que va reaparéixer el passat dia 7 després de més d´un any parat per lesió. Hui li tocarà a un altre recinte referent en la modalitat per dalt corda, el del Tío Pena de Massamagrell.

Com és normal, tots els trinqueters volen comptar amb la presència de tan carismàtic pilotari i és per això que Genovés II encara no ha repetit en cap escenari. A més està el magnífic rendiment que està oferint des de la reaparició, vertaderament impropi d´un jugador que ha estat tant temps sense vestir de blanc.

El balanç de les quatre partides completades és més que satisfactòria perquè n´ha guanyat tres i l´única derrota va ser per un ajustat 60-50. I tots els cartells han sigut de primer nivell, amb equips de primera fila. Una bona mostra és la partida de hui on haurà de bregar contra Santi, a qui se li dóna especialment bé el trinquet de Massamagrell, i contra el canoner Pere. Al seu costat formarà Dani.

Per altra banda, ahir va començar el Circuit Jove en el trinquet de Borriana on Pablo de Borriol i Bueno es van imposar a Pablo de Sella i Héctor II pel resultat de 60-30.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine