Sueca, Pelayo, Guadassuar i Pedreguer, són els trinquets on Genovés II s’ha anunciat des que va reaparéixer el passat dia 7 després de més d’un any parat per lesió. Hui li tocarà a un altre recinte referent en la modalitat per dalt corda, el del Tío Pena de Massamagrell.

Com és normal, tots els trinqueters volen comptar amb la presència de tan carismàtic pilotari i és per això que Genovés II encara no ha repetit en cap escenari. A més està el magnífic rendiment que està oferint des de la reaparició, vertaderament impropi d’un jugador que ha estat tant temps sense vestir de blanc.

El balanç de les quatre partides completades és més que satisfactòria perquè n’ha guanyat tres i l’única derrota va ser per un ajustat 60-50. I tots els cartells han sigut de primer nivell, amb equips de primera fila. Una bona mostra és la partida de hui on haurà de bregar contra Santi, a qui se li dóna especialment bé el trinquet de Massamagrell, i contra el canoner Pere. Al seu costat formarà Dani.

Per altra banda, ahir va començar el Circuit Jove en el trinquet de Borriana on Pablo de Borriol i Bueno es van imposar a Pablo de Sella i Héctor II pel resultat de 60-30.