Soro III i Puchol II coincidiran en el migdia de hui en l’escenari de la final, el trinquet Pelayo, en la presentació oficial de la partida. Després de conéixer les seues impressions, els pilotaris triaran les pilotes que utilitzaran el diumenge i es sortejaran els feridors i on comença cada u.

Soro III assegura que a hores d’ara, si haguera de triar, no sabria on decantar-se. Prefereix esperar al moment de la revallada. "Confie plenament en els dos. Oltra té un estil particular que el fa molt perillós. En Pelayo pot ser que siga més determinant en la ferida. I amb Pedrito tinc una relació especial d’amistat i crec que aporta més coses que també són súper importants. En cas de guanyar no sé si triar pista o feridor", explica.

Altres noms que estan sent importants per al campió són els de Salva i Javi. El mitger de Massamagrell va fer d’espàrring el dimarts i el de Massalfassar ahir. "Són companys amb els quals tinc gran confiança i amb ells prepare molt a gust el mà a mà". És probable que encara hi haja un tercer entrenament en el mateix trinquet Pelayo, probablement demà. "Però encara no sé com l’orientaré. Els importants són els que he fet amb Salva i Javi".