El Trofeu Batiste Viñes del trinquet de Borriana va acabar ahir de la manera més inesperada, no tant pel desenllaç, amb victòria de Pere Roc II, Pere i Nacho, sinó pel resultat, doncs Soro III i Félix no foren capaços de sumar cap joc (60-15).

La formació capitanejada per Pere Roc II va ser justa guanyadora perquè les tres línies ho brodaren i fregaren la perfecció en totes les accions, van fer un recital. L’escaleter ho va passar tot i va restar amb intenció de quinze, Pere parava pilotes amb la mateixa eficàcia que carregava i Nacho es multiplicava tant per a neutralitzar les escomeses rivals com per a aportar en atac. Però Soro III i Félix no van meréixer tan seriós correctiu. Els dos es buidaren i jugaren amb criteri i qualitat. I la gran majoria dels jocs van ser renyits i de llarga durada. Però sempre queien del mateix costat. El resultat sabater no reflecteix, ni de lluny, el nivell que va exhibir la parella.

Soro III i Félix podran rescabalar-se de tan dura derrota en el Trofeu Diputació de Castelló, on han arribat a les semifinals. Això sí, ho faran per separat.

El mitger jugarà el divendres a Vila-real i el campió individual el dissabte a Castelló.