Els quarts de final de l’Individual Bankia en la modalitat de raspall van començar ahir en el trinquet de Xeraco on Punxa va superar a Miravalles amb una remuntada de quatre jocs consecutius per a acabar guanyant per 25-15.

En els dos primers parcials el domini de Miravalles va ser evident. Punxa havia guanyat la revallà i va triar començar al dau, però la seua treta no anava ni amb la violència ni la col·locació necessària. I el mitger va aprofitar per a fer ús de la seua solvència en la rematada. Seguidament, el pilotari de Genovés aconseguia el segon joc, ara traent, també perquè el seu rival no oposava la contra esperada. I en el trinquet començava a guanyar pes la possibilitat de la sorpresa.

Va ser en el tercer joc on Punxa començà a jugar d’acord al seu nivell. No va ser fàcil per al de Piles però finalment va sumar, evitant així el distanciament de Miravalles. Ara sí que hi havia intercanvis de mèrit i ningú era clarament superior. Va ser un parcial de molt exigent físicament per als dos bàndols.

Després va arribar el moment clau de la partida. Miravalles manava al rest i va situar el val en el marcador. Però no va poder concretar i finalment va ser Punxa qui va igualar a 15. A partir d’ací, el canvi en les prestacions dels dos va ser evident.

Desgast físic

Miravalles, que anteriorment s’havia descarregat en cada pilota com si li anara la vida, va acusar l’esforç. Enfront, Punxa es trobava més sencer i donava un colp d’autoritat amb la treta amb dos quinzes de pacte i altres tants que va guanyar a força d'espentar. A continuació, el de Piles certificava la classificació per a semifinals des del rest, també amb certa autoritat.

Punxa es jugarà la passada a la final contra el vencedor del duel entre Sergio i Pepe, programat per al dissabte a la Llosa de Ranes. Abans, el divendres concretamment, la competició visitarà el trinquet de Genovés. Els quarts de final acabaran el dilluns vinent a Guadassuar, on debutarà el vigent campió i principal favorit al títol, Moltó.

Final d’escala i corda

Les entrades per a la final de l’Individual d’escala i corda entre Soro III i Puchol II ’Individual d’escala i corda entre Soro III i Puchol IIja es poden adquirir en la taquilla del trinquet Pelayo en horari de matins. L’organització ha mantingut els preus de les darreres edicions amb 25 euros per a les localitats de l’escala i 20 per a la resta d’ubicacions.

Tots els seients estaran numerats i per tant seran els més ràpids els qui puguen triar la ubicació desitjada. Tenint en compte l’excel·lent precedent de la final de l’any passat, on es va veure una sensacional partida, la previsió per al diumenge és que Pelayo tornarà a omplir-se.