Ricard es va classificar per a jugar els quarts de final del Campionat Individual de raspall patint de valent davant Jeffry. La partida, disputada al trinquet de la Llosa de Ranes, va estar igualada fins l’últim quinze. Ricard va guanyar per un ajustat 25 a 20, però la victòria podia haver caigut al costat de qualsevol dels dos pilotaris. Jeffry va demostrar que travessa un bon moment de joc.

Ricard no arriba molt rodat a este mà a mà i ahir va notar eixa falta de rodatge. Ara, una vegada classificat, entra directe als quarts de final, però tindrà davant al número ú i actual campió, Moltó, per a intentar entrar en les semifinals. Un repte difícil, complicat de superar, però una d’eixes partides on Ricard sempre es motiva de manera especial.

Quarts de final

Amb les dues partides de la primera fase ja disputades comencen els quarts de final del Campionat Individual de raspall. La primera partida serà demà dilluns al trinquet de Xeraco entre Punxa i Miravalles, l’únic mitger que juga esta edició del campionat individual.

La segona partida de quarts serà divendres al trinquet de Genovés amb Ian i Pablo. Dissabte, al trinquet de la Llosa de Ranes s’enfronten Sergio i Pepe. Dilluns 31 d’octubre entrarà en acció l’actual campió, Moltó. El pilotari de Barxeta, al trinquet de Guadassuar, s’enfrontarà al guanyador d’ahir en la partida de la Llosa de ranes, Ricard.

Les semifinals seran als trinquets de Piles i Bellreguard, seu també de la gran final diumenge 13 de novembre.