Sergio s´ha guanyat el dret de jugar les semifinals de l´Individual Bankia en la modalitat de raspall després de superar ahir a Pepe en partida disputada en el trinquet de la Llosa de Ranes que es va decidir pel tanteig sabater de 25-5.

En el primer joc semblava que el duel anava a ser igualat. Sergio va guanyar el sorteig i va triar el dau per a colpejar primer. La iniciativa era del pilotari de Genovés però Pepe restava pilotes força compromeses i treia l´esquerra de manera espectacular per a ficar el dubte en el seu rival, que atacava amb més força que criteri. I ací es va acabar l´oposició del jugador de la Llosa de Ranes i l´equilibri en l´eliminatòria.

El rest de la partida va ser un camí molt plàcid per a Sergio. Els parcials següents es decidiren a la carrera. Pepe ho intentava però no trobava buits ni oportunitats de rematada mentre que Sergio es mostrava infinitament superior en tots els aspectes dels jocs. La potència continuava sent la seua principal arma però el seny i la intenció acompanyaven totes les accions dels després guanyador, que va complir amb els pronòstics però amb molta més autoritat de l´esperada doncs Pepe és un jugador a qui se li dóna prou bé el mà a mà.

Sergio es trobarà amb Punxa en les semifinals. Serà el divendres en el trinquet de Piles. La teoria diu que el pilotari local és favorit. També la trajectòria, ja que Sergio encara ha de ratllar en l´individual. Però ahir i veient la manera de jugar del de Genovés, molts apuntaren a una possible sorpresa. Els quarts de final acabaran demà en el trinquet de Guadassuar on el vigent campió, Moltó, debutarà contra Ricard, que ve d´eliminar a Jeffry.