Un mes després de la seua tornada als trinquets Genovés II està molt satisfet per la seua total recuperació. Tant que demà dimarts ja s´anunciarà contra Soro III al trinquet de Massamagrell en igualtat de condicions, dos contra dos.

Quan va tornar volia ser prudent i va dir que «a poc a poc», que preferia esperar per a mesurar-se als actuals números u, Puchol II i Soro III. Així i tot tampoc va renunciar a jugar contra altres grans figures, com el mateix Miguel o Pere Roc II. Genovés II tornava per a continuar sent primera figura.

El seu nivell al llarg d´este últim més ha anat en augment, fins i tot, va entrenar amb Puchol II per a preparar l´Individual. El mateix Puchol II quan va finalitzar la final del mà a mà també va tindre paraules d´agraïment sincer per a José Cabanes: «Ha sigut un plaer entrenar amb ell estos dies. És un exemple per a tots, un jugador molt tècnic, un gran company, un millor amic, i, tant de bo, m´agradaria jugar contra ell alguna final individual i poder arribar a iguals a 55. La pilota està en deute amb Genovés II».

Demà al trinquet ´Tío Pena´ de Massamagrell tornarà a passar altre gran examen. Genovés II, amb Santi de Finestrat com a company, jugarà contra els dos pilotaris de la ´casa´, Soro III i Salva.

De ben segur que com ha passat en tots els trinquets on ha jugat Genovés II al llarg d´este últim mes serà rebut amb tots els honors pels aficionats.

Genovés II torna a un trinquet emblemàtic i el ´Tío Pena´ serà demà una gran festa i un magnífic espectacle tornar a veure en acció a tot un fenomen d´este esport contra el quatre vegades campió individual, Soro III.