Primera partida baix la condició de campió Individual i nova victòria de Puchol II. El pilotari de Vinalesa, al costat de Nacho de Beniparrell, s’ha classificat per a jugar la final del trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta després de superar ahir la semifinal contra Pere Roc II i Pere pel resultat de 60 a 45.

Puchol II no s’ha cansat de repetir al llarg d’estos dies que la condició de número u es demostra totes les vesprades, a cada partida. Ahir ho va confirmar amb una gran actuació, secundada per un Nacho molt combatiu.

Li va costar entrar en partida a Puchol després d’una setmana sense anunciar-se. Els blaus es van avançar dos jocs i la partida va arribar iguals a 40. En eixe moment va eixir la millor versió de Puchol per a rematar la partida.

La final del trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta és dimecres a Guadassuar. S’enfronten Puchol II i Nacho contra Marc i Javi.

Trofeu de Benissa

Giner, Félix i Conillet jugaran la final del trofeu de Benissa després de guanyar ahir la segona semifinal pel resultat de 60 per 35.

Bona actuació dels tres, en especial, del jove Giner qui continua pujant el seu rendiment. La final serà el pròxim diumenge contra Pablo de Sella, Pere i Bernat guanyadors de la primera semifinal.

Per altra banda, segueix esta vesprada el trofeu joves al trinquet de Borriana. De la Vega i Monrabal contra Pablo i Héctor II. Un trofeu que està complint les expectatives creades al principi. Els dos mitgers són prou habituals al recinte que regenta Mezquita, però els aficionats tindran hui l’oportunitat de veure en acció a un pilotari de la tècnica de De la Vega. El d’Almussafes és una de les promeses més serioses, amb una gran elegància de joc i una esquerra tan bona com la mateixa dreta.

Setmana de desafiaments

Fins a tres desafiaments presenta la setmana que hui comença. Esta vesprada a Guadassuar, Pedro i Cuenca contra Ribera i Rober. Divendres, al trinquet de Vila-real. Restos contra mitgers. Francés i Marc contra Héctor i Nacho. I dissabte serà el desafiament al trinquet de Pelayo. Puchol II i Héctor contra Soro III i Monrabal amb 3.000 euros d’eixida.