Amb solament tres anys de vida el Trofeu Savipecho s´ha convertit en un dels grans esdeveniments de l´any. Per als aficionats perquè reuneix als millors professionals de l´escala i corda i el raspall i per als pilotaris pels importants premis econòmics assignats per la signatura patrocinadora. El dissabte, el trinquet de la Llosa de Ranes obrirà la quarta edició.

El torneig va ser el precursor dels cartells ´mixtes´, que congreguen en la mateixa sessió i trinquet a les aficions de les dues modalitats, iniciativa que posteriorment s´ha estés a altres tornejos de renom. Enguany, però, s´ha perdut una miqueta esta essència doncs els pilotaris d´ambdues disciplines coincidiran en quatre de les huit jornades programades. El que sí que es manté és el format de competició, amb tres eliminatòries prèvies, les semifinals i la final. Participaran un total de dotze equips, sis per modalitat.

En el cartell està el millor de cada casa. En la competició d´escala i corda no faltaran els dos grans referents, Puchol II i Soro III, tot i que també és destacable la participació de Genovés II, que torna a competir en un trofeu quan s´ha complit un mes de la seua reaparició. Pere Roc II, Miguel i Giner són els altres escaleters mentre que al mig estaran Javi, Félix, Santi, Dani, Jesús i Pere a més dels punters Carlos, Monrabal, Héctor i Bueno.

En el torneig a raspall estaran els finalistes de l´Individual, Moltó i Sergio, així com Waldo, Punxa, Ian i Pablo. Els mitgers requerits són Coeter II, Sanchis, Brisca, Canari, Dorín i Tonet II mentre que en la punta formaran Roberto, Néstor i Raúl. La presentació es farà el dijous en el trinquet Pelayo.