Hui toca vesprada gran en el trinquet de Guadassuar. L’aperitiu vindrà donat amb la disputa de la primera semifinal del Circuit sub-23 de raspall, competició on estan participant els joves que apunten a figura de la modalitat. A continuació, el plat fort, la cloenda del Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta amb dues parelles d’excepció.

El torneig per dalt corda ha suposat l’estrena de Puchol II com a campió individual. I el de Vinalesa ha començat amb pas ferm el seu regnat. En la semifinal contra Pere Roc II i Pere va rendir com correspon al número u. Però també cal destacar l’aportació del seu company Nacho. I és que quan el de Beniparrell està bé, que ho està, la faena és dels altres.

Enfront, Marc i Javi vénen de guanyar a Miguel i Félix. També signaren una gran actuació, especialment el mitger, que des de fa un temps no troba qui li mulle l’orella. No hi ha pronòstic.

Soro III guanya a Genovés II

Hi havia expectació ahir a Massamagrell per veure la primera confrontació de Genovés II des de la seua reaparició contra un dels grans pesos pesats, Soro III. Va guanyar este últim per 60-35 acompanyat per Salva.

La parella vencedora va estar intractable. Soro III al nivell de quasi sempre, superlatiu, igual que Salva, qui va demostrar que ja està preparant-se el Circuit Professional. Genovés II va respondre bé. Però encara hi ha marge de millora. Davant, el seu mitger Santi no va castigar als rivals amb la contundència que en ell és habitual.