Puchol II i Soro III van presentar ahir a Pelayo el desafiament de 3.000 euros que disputaran el dissabte en el mateix trinquet de la capital. El nou campió individual formarà amb Héctor II mentre que el de Massamagrell tindrà a Monrabal com a company. A més, els escaleters triaren les pilotes que utilitzaran en la partida.

El desafiament suposarà el retrobament de Puchol II i Soro III després de la final del mà a mà. Ambdós pilotaris expliquen que acceptaren jugar perquè consideren que estes confrontacions especials atrauen i fidelitzen espectadors, més encara si hi ha una travessa econòmica pel mig. Després de la final, els dos rests han continuat demostrant que són els grans referents de l’escala i corda. Puchol II ja exerceix de número u. «No és fàcil mantenir el mateix nivell durant tot un any però treballaré per a intentar-ho», diu.

Soro III, per la seua banda, afirma que el mà a mà ja és història i que el seu cap està en el futur més immediat. «Quan no ixen les coses bé, un no té alegria. Però he de seguir, la pilota continua. En les partides posteriors ho he donat tot, com sempre, i de moment m’estan eixint bé les coses», assenyala.