El trinquet de Pelayo va ser la seu de la presentació de la quarta edició del trofeu Savipecho de raspall i escala i corda. No va ser casual. El trinquet emblemàtic de la Comunitat va ser triat per a donar galons a un trofeu que vol convertir-se en tot un referent, encara més, al món de la pilota valenciana. La fórmula de barrejar les dues modalitats professionals ha funcionat des de la primera edició i, tot indica, que podria ser la clau del futur. És un còctel amb molt de sabor, una barreja perfecta que agrada a patrocinadors, jugadors i aficionats. De fet, el número u del raspall, Moltó, ho va destacar: «Sens dubte, en prestigi, és el millor trofeu curt de la temporada i en premi econòmic està, fins i tot, per damunt de les competicions grans».

El trofeu Savipecho és una aposta ferma per este esport, amb l’objectiu de dignificar-ho en tots els aspectes: «Farem tot el possible per a pujar la pilota valenciana. Som uns enamorats d’este esport i volem donar-li suport tot el possible. La intenció està ben clara, oferir uns cartells atractius, concentrar les dues modalitats professionals amb uns premis importants per als pilotaris. És important que els pilotaris estiguen valorats en tots els sentits, també, per descomptat, en l’aspecte econòmic», va explicar Vicent Alcaraz, propietari de Savipecho, al costat del seu germà Salvador. Esta quarta edició del trofeu mixt de Savipecho està formada per dotze equips en total, sis per cada modalitat. En raspall hi ha tres parelles la de Waldo i Brisca, la de Punxa i Coeter II i la de Moltó i Dorín. Els tres trios són el de Pablo, Sanchis i Roberto, el format per Ian, Canari i Néstor i per últim el de Sergio, Tonet II i Raul.

En la modalitat d’escala i corda hi ha dues parelles, Puchol II i Santi més Soro III i Félix. La resta són trios, el de Genovés II, Jesús i Carlos, el de Pere Roc II, Dani i Monrabal, altre format per Giner, Javi i Héctor II i el quart trio amb Miguel, Pere i Víctor Bueno.

La primera partida és dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes entre els equips de Waldo i Pablo. Esta primera fase de la competició també es juga als trinquets de Guadassuar, Piles, Pedreguer i Massamagrell. Les semifinals es jugaran als trinquets de Pelayo i Bellreguard. La gran final serà diumenge 4 de desembre al trinquet d’Oliva.