El Circuit sub-23 de raspall, competició en la qual han participat els joves que estan més prop d’emular els èxits de Moltó, va acabar ahir en el trinquet de Xeraco amb la disputa de la final. Badenes i Ricardet s’han proclamat campions en superar a Salelles, Lorja i Ibiza per un ajustat 25-20.

Primer hi va haver un tram de clar domini de la parella, que va sumar els tres primers jocs amb relativa facilitat i de manera ràpida. Però el trio va despertar, encapçalat per un gran Salelles que va contagiar la seua eficàcia als seus companys. I el caseller blau va anar augmentant fins a situar-se en iguals a 15.

El tram final va ser el millor. Semblava que el trio havia entrat en la dinàmica guanyadora però la parella va reaccionar. Els cinc aspirants a figura es deixaven l’ànima en cada colp i el públic gaudia amb les seues ganes i la il·lusió però també amb l’emoció i la incertesa en el desenllaç.

Badenes i Ricardet es posaren per davant en el parcial més renyit de la vesprada però Salelles, Lorja i Ibiza obligaren a després al fet que el títol es decidira en el cara o creu de l’empat a 20, que va ser favorable per als primers. Va ser un gran colofó amb cinc realitats de futur.